“Het enthousiasme en gedrevenheid van de koorleden was zo aanstekelijk dat hij met veel plezier de job heeft aanvaard” 

Doron Peper is een jongeman van 59, geboren in Hadera (Israël) en groeide op in de mediene (Nederland), vanaf zijn 2e levensjaar. Hij is getrouwd met Gosha, heeft twee muzikale zonen en een slechtziend, maar heel vrolijk hondje.

Doron woont al ruim 32 jaar in de mooie Krimpenerwaard, werkt in Rotterdam als projectleider van de SKVR Wijkmuziekschool en in Ridderkerk als docent CKV en Kunstvakken.

Het werk is deels hobby, of andersom, wat gebruikelijk is voor mensen in de kunstsector. Daarnaast is Doron een enthousiaste hobbykok en hij houdt van kamperen, fotografie en Scandinavische TV series.

Toen hij ruim een jaar geleden werd gevraagd om dirigent te worden van Al Naharot heeft Doron even getwijfeld, maar het enthousiasme en gedrevenheid van de koorleden was zo aanstekelijk dat hij met veel plezier de job heeft aanvaard.

Al Naharot is een gemengd koor, zowel in letterlijke als in figuurlijke zin. Als dirigent heeft Doron de taak om een balans te vinden tussen het bereiken van een kwalitatief goed muzikaal niveau en gezellig recreatief met elkaar te zingen. Aan het eerste wordt hard gewerkt het tweede komt vanzelf.